Bowling


Maak uw uitstapje compleet met een bowling avond bij Partycentrum Rendering in Vlagtwedde

bowling_iconOf het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden / familie bowlen, Partycentrum Rendering biedt u een ontspannen avondje uit voor jong en oud. Gezellig en actief bezig zijn. Lekker bowlen is natuurlijk nog leuker in combinatie met een heerlijk etentje. Maak uw uitstapje helemaal compleet! Partycentrum Rendering is bij uitstek de plek voor elk gezellig feest.

Bowlen is terug van nooit weggeweest bij Partycentrum Rendering. Wij beschikken over een zestal banen. Of het nu gaat om het welbekende bowlen of het oogverblindende Cosmic Bowlen, het maakt elk bedrijfsuitje, kinderpartijtje of familiefeest tot een gegarandeerd succes. Zo zijn de banen ook voorzien van een nieuw scoresysteem, met flatscreens en allerlei animatiemogelijkheden.

Wat is Cosmic Bowlen?

De banen zijn voorzien van een ‘glowlak’, waardoor de banen – net als de kegels en ballen – blauw oplichten onder blacklight.

Sfeer en beleving, daar gaat het om bij Cosmic bowlen.

Reserveren?

Via deze link kunt u ook de bowling arrangementen vinden Bowling arrangementen
De bowling is donderdag vanaf 16.00 uur geopend en Vrijdag t/m zondag va. 14.00 uur geopend. Baanhuren uitsluitend met arrangement.

Kinderbowling feestjes ook op woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur!!

Minimaal 12 uur van te voren reserveren. TEL. 0599-312500 of via info@partycentrum-rendering.nl

 

 

Bowling uitslagen

Klik op één van de onderstaande links om de verschillende uitslagen te bekijken.